lørdag 26. desember 2009

Praktisk info

Da er det bare en drøy mnd igjen før vi møtes på treff. Gjett om vi gleder oss :D

Vi tenkte vi skulle få oss en mailingliste med dere deltagere. Kan alle sammen sende meg mailadressen sin, og helst med navnet jeg har brukt under her ved siden av slik at jeg vet hvem som er hvem:) Dere kan sende mailadressen til miie"alfakrøll"start.no

Visste dere forresten at vi sysler med planer om å sette opp ett lite fotostudio slik at vi kan ta "proffe" bilder av det vi lager :) Vi har kamera og pc vi kan bruke, men om flere har tips og ideer og mer erfaring på slikt enn oss så si gjerne i fra om du vil bidra:)

Ønsker dere demoer av ulike ting, eller ønsker dere å bidra med noe, kom gjerne med innspill :) Det kan være alt fra kakebaking til forslag til papirutfordringer .

Utfordringer ja :) de blir av det slaget som passer både scrappere og kortlagere :)

Papirplaneten er butikken som er med oss på treffet. Denne butikken ligger i Sogndal. Kari som eier den, hun har svigerfamilie på Hønefoss og av den grunn blir det stadig tranpsort av varer over fjellet. Det er jo aldeles supert for oss som skal på treff. men i forbindelse med disse transportettappene er det kjekt å vite om det er noe spesielt dere ønsker av butikkvarer på treffet? Si gjerne fra i kommentarfeltet under her. Dere kan også besøke nettbutikken og gjøre en forhåndsbestilling, men det er litt begrenset hva som er i nettbutikk i forhold til fysisk butikk, så spør gjerne om du er på ukikk etter noe og ikke finner det i nettbutikken.

Papirplaneten har forresten veldig gode pakkepriser på papir og kartong. 25 kartonger til 100 kroner og 15 mønsterark til 100. Dessuten har de spellbinderdies til 179 og promarkertusjer til 30.

3 kommentarer:

 1. Jeg ønsker å kjøpe Promarkers tusjer og forskjellige stempler. WOJ, Sarah Kay Elisabeth Bell, Motivet og Magnolia + tekst stempler kanskje??

  SvarSlett
 2. kartong/mønsterark er jo alltid kjekt:-)stempler liker jeg og. Ellers så er jeg god på å shoppe.............hihi

  SvarSlett
 3. bling swirls!! =)
  mvh.
  Ann Helen =)

  SvarSlett