tirsdag 11. mai 2010

det nærmer seg :)

Nå nærmer det seg treff med stormskritt. Det er under en mnd til vi sitter og slarver og lager kort og scrapper og koser oss langt ut i de små timer:)

Jeg har snakket med Kari og vi har begynt å planlegge ett flott treff-kit til dere igjen. Er det noe spesielt dere vil at butikken skal ta med, så kom gjerne med ønsker. Det går også an å forhåndsbestille hos papirplaneten.

Vi har med oss masse morsomt på stempelsiden, noen nyheter i pynt både fra Magnolia og Prima. Det blir dies fra både Tim Holtz og spellbinders. Det blir med en del stempeloppbevaringspermer også.

Som vanlig kjører Papirplaneten gode priser på mange varer. Feks 25 kartonger for 100. 15 vanlige mønsterark for 100, 100-pakke med clearbags til 79, spellbinderdies til 179..og nevnte jeg ett utrolig utvalg i stempler :)

Det er enda noen plasser igjen. Håper flere av dere melder dere på og blir med. Det var utrolig hyggelig sist. Vi har flotte lokaler og god plass og muligheter for overnatting:)

5 kommentarer:

 1. Søren og! Får ikke barnevakt, så det går ikke denne gangen heller :(

  SvarSlett
 2. Ukulele (Tove) og jeg vurderer å komme - er det fortsatt ledige plasser? Vi må evnt ligge over.....regner med at vi tar en endelig avgjørelse imorra;)

  SvarSlett
 3. Tone..det er aldeles supert om dere kan...vi har fremdeles plasser..

  catharina..så dumt..men du får ta med deg sjarmøren og komme på shopping..masse nytt :)

  SvarSlett
 4. Vi får se hva vi gjør, kan komme innom og si hei ;) Se hva kontoen tillater...

  SvarSlett
 5. Da melder jeg på Tove (ukulele) og meg - Tone - betaler imorra tidlig:)

  Og vi gleder oss veldig:)

  SvarSlett