tirsdag 8. juni 2010

sagt om Hønetreffet

En liten oppsummering på facebook fra tidligere deltagere ga disse svarene:)

Tove Sagbakken: flott, lærerrikt,morsomt og masse trivelige mennesker...

Tone Kongsten: Fantastisk hyggelig, mye latter, herlige jenter, fine lokaler med god plass, flott butikk med GODE priser, flott arrangert og gjennomført, ingen stress, bare kos - hele helga!!!! Hvis jeg kan ta med ett minus, var det at det slutta så tdlig på søndag - JEG kunne nok ønske at det varte til kl.16-17 tiden på søndag etterm - det ble liksom ikke noe scrappetid på søndagen....Supergleder meg allerede til neste gang!!!! En ting til som jeg glemte å kommentere;) Jeg synes det velkomst-kitet vi fikk var kjempe fint, flott treff-tag og flotte utfordringer:)

Monica Sand: Herlig treff med kaklende høner fulle av humor og tonnevis av inspirasjon. (og ellers signerer jeg alt det Tone sa om god plass, bra butikk med gode priser, ikke no' stress, masse kos osv osv).

KristinL: Hønetreffet er i mine øyne det beste treffet å være på, vi har god plass, det er gode lokale, hyggelige mennesker og butikk med godt utvalg og gode priser. Og for en herlig stemning det altid blir, Hønetreff er og blir morsomt

Tove Freitag: Et supertreff,storkosa meg,kommer igjen

2 kommentarer:

  1. Og selv om jeg ikke var med denne gangen så kan jeg signere det dere sier.
    Hønetreffet er supert!!!

    SvarSlett
  2. Og en annen ting er den gode følelsen man sitter igjen med i etterkant. At en sånn helg gir energi er ikke til å kimse av :):)

    SvarSlett