tirsdag 19. april 2011

God påske...Bare en drøy uke igjen:)

Endelig har påskeroen senket seg over Tungaveien. I allefall for en time eller to:) Ann Kristin jobber og undertegnede holder på med kjøkkenoppussing. Våren har vært travel og det skal bli utrolig deilig med ett kreativt avbrekk og å se dere alle sammen igjen. Vi gleder oss:)

Kari tar med søsteren sin Grethe fra Sogndal denne gangen. Hun har bestilt ark fra Maja design til kitet og jeg vet hun har med mange nyheter på stempelfronten. I tilegg har hun rydda og tar med noen godbiter til salgskassa. Som vanlig blir det 25 kartonger for 100 og 15 ordinære mønsterark til 100.

Om dere stikker innom nettbutikken til Papirplaneten kan dere forhåndsbestille der. Da tar hun med dere dere ønsker dere mest, uten kjøpetvang:) Altså..om det er noe du tror du ønsker deg så bestill i nettbuttiken, skriv ta med på hønetreff i kommentarfeltet og Kari tar det med over fjellet....På treffet kan du bestemme deg for om du vil ha det eller ikke :)

Mens vi venter så ønsker vi dere alle en super påske og sender over masse kakling og egg:) 

3 kommentarer:

  1. Det skal bli så deilig å kunne sitte hele helga sånn :) (Med unntak av en barnebursdag på lørdagen da...)
    GLEDER MEG!!!!!

    SvarSlett
  2. Gleder meg jeg også, var nesten jeg måtte bli med på AmCar crusing istedet, men jeg fikk overtalt min kjære til å dra uten meg. Tenker nok det går helt fint. Håper jeg rekker litt bryllup før jeg drar oppover, er nysgjerrig på kjolen, og tror ikke jeg klarer å vente helt til søndag ettermiddag med å finne ut hvordan den så ut. Kan jo være at den gir litt inspirasjon også, noe jeg trenger mye av, her har det blitt laget ca 3 kort siden forrige treffet tror jeg, også et påskeegg som jeg laget i full fart i går.

    SvarSlett