søndag 4. mars 2012

Det nærmer seg.:)

Nå er det bare dager til vi møtes igjen. Det blir så kos å se dere og skravle med dere. En herlig blanding av gamle , halvgamle og nyklekka høner:) (plasserer deg der du selv vil:)

Dette marstreffet blir ett litt annerledes treff. Vi merker det kolliderer og kommer tett på andre treff . For første gang siden oppstart sliter vi med å få butikker og nok påmeldte. Pr i dag er vi 15 påmeldte og ingen butikker. Vi avventer fremdeles svar fra at par butikker, men med 5 dager til treff planlegger vi som om vi ikke får det til.

Med få deltagere blir trefføkonomien trangere. Vi har til kit og premier. Ikke så mange premier som vanlig. Vil du bidra med en ekstra premie blir vi veldig glade for det.

 I stedet for butikker lager vi bruktmarked. Se om du finner noe du ikke bruker som du kan legge ut for salg:) Ann Kristin har mengder mønsterpapir og jeg har ryddet opp i stempler. Før treffet skal vi se over stæsj og blomster også:) Hva har du? Supert om du leter opp overskuddslageret ditt:)

Vi vil få supert med plass og er sikre på at vi vil storkose oss like mye som vi alltid gjør:)2 kommentarer:

  1. Og skulle abstinensene slå ut i full blomst får dere legge ut på tur til Eina :) Får lov å komme på besøk til oss da vett dere :)

    SvarSlett
  2. Hadde vært morsomt å være med her... til helga skal jeg på treff på Konnerud (Konnerudtreffet), men da er det kanskje ikke så lenge til neste gang - så får jeg se da :o)

    SvarSlett