fredag 12. juni 2009

Generelt om Hønetreff

Bak hønetreffet står Ann Kristin Røttingen (Gudmor) og Marit Olberg (MaritO). Ann Kristin er en importhøne fra Os, utenfor Bergen, mens Marit ble klekket ut i Hønebyen. Begge er aktive scrappere/kortlagere. Dessuten synes vi treff er gøy. Ekstra gøy der det å få til noe på Hønefoss også. 

Ved siden av oss har vi mange medhjelpere. Spesielt vil vi nevne KristinL som lager heading og trefftag for oss:) Kikk til høyre i sidemenyen og se de herlige trefftagene vi har hatt.

Hønetreffet ble for første gang arrangert i jan. 2010. .Lokalet er hyggelig og stemningen blir intim. Alle får stor og god plass både på bordet og rundt seg. Vi rekker å bli kjent med hverandre. Hønetreffene har hatt en herlig blanding med ferske og etablerte, og med folk fra ulike forum. Denne blandingen skaper en helt særegen og god atmosfære.

På treffene har vi stort sett med oss butikk.  Det er mulig å komme med ønsker til butikken før treff slik at man kan forhåndsbestille.

Noen praktiske ting:)

Vi begynner å rigge til bord klokka 17 på fredag og avslutter ca kl 14 på søndag
Røde Kors-huset ligger i Soknedalsveien, i underkant av 1 km fra Hønefoss sentrum. Huset har to etg.
 I 2. etg. er det ett stort åpent lokale og kjøkken m kjøleskap, trakter, oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn og vi tar med Tassimo kapeselmaskin

 I 1.etg. er det undervisningsrom/sovesal toaletter og garderobe og mulighet for dusjing. Veibeskrivelse ligger i sidemeny.

Mat: Ta med tørrmat selv. På fredag og lørdag kveld tar vi en fellesbestilling på mat for de som vil. Diverse småmat på fredag og bestillingsmat fra en eller annen lokal restaurant på lørdag. Vin ol. er lov:)

Konkuranser og utfordringer: Selvsagt, og med premier:) Dere vil også få ett lite kit som dere kan bruke i utfordringene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar