torsdag 11. juni 2009

Ny på Hønetreff?

Hønetreffet er ett papirtreff for oss som liker å leke med papir på en eller annen måte. Noen lager fotoalbum og andre lager mest kort. Vi klipper og maler og stempler og fargelegger og pynter og stæsjer. Vi deler ideer og erfaringer og henter inspirasjon hos hverandre. Det er med ferske og mer erfarne i herlig blanding. Det er det som er gøy.

Scrappedamer er hyggelige og deler gjerne erfaringer og hjelper hverandre. Vi vil ha nye inn i miljøet og liker å dele på kunnskap og utstyr. Dette er likevel ikke noe kurs, derfor er det greit at du kan jobbe på egenhånd også :)

Alle har med eget utstyr og rigger seg til på en ledig plass. Noen klarer å putte de de har med seg i en liten veske, mens andre tar med halve hobbyrommet.

På Hønetreffet har vi plass til max 24 deltagere. Som ny høres kanskje dette mye ut, men Hønetreffet er egentlig ett lite treff sammenlignet med mange andre som blir arrangert rundt omkring:)

Det er vanlig å komme på fredag, sitte til langt utpå natta/morrasiden, men det er fritt frem og styre egen tid slik man vil. Så er det å sove noen timer før det er på'n igjen til utpå morgensiden på søndag en gang. På søndag er det mange som ikke produserer så mye. Det går mest i å gjøre ferdig prosjekter g pakke sammen utstyr. Er det slik at du ikke kan hele helgen vil jeg nok anbefale og prøve å få med nattstemningen. Da sitter latteren løst og kreativiteten bobler.Det er muligheter til å overnatte på huset for de som ønsker. Da må du i tilfelle ta med underlag og sovepose. Vi lager en sovesal i ett eget rom. De fleste mener de sover ganske godt på treff, utrolig nok:)

På treffet er det en del utfordringer som du kan løse. For disse utfordringene får du lodd som gjør at du er med i trekning av premier fra sponsorene til treffet. Vi har som regl med oss butikker på treffet, eller lager i allefall en mulighet for shopping med samarbeidende butikker.

Når det gjelder mat og drikke (bortsett fra te og kaffe) tar du med det du vil ha selv. Brødmat, rett-i-koppen, snop, brus osv. Det er kjøkken i lokalet slik at du kan ordne deg enkel mat. Fredag kveld og lørdag kveld tar vi fellesbestilling på mat fra lokale kjøkken.

Lurer du på mer? Ta gjerne kontakt.

2 kommentarer:

  1. Nå gleder vi oss!! Men vi lurer - er det tilgang til fryser?

    Marte, Astrid og Unni

    SvarSlett
  2. hmm..det med fryser vet jeg ikke...det er kjøleskap i allefall.

    SvarSlett